2010. szeptember 15., szerda

Keddi napocska ^^

No igen... a keddet szerettem is meg nem is...
Első szervíz napunk... ami azt jelenti,h kapunk kb.12 szobát (van aki többet,van aki kevesebbet...ez szobák nagyságától függ...) és be kell kopogni,ha vannak benn,megkérdezni,h mire van szükségük... mosogatás...porszívózás...wc-papír...ágynemű huzat csere (van ahol csokis...van ahol pisis... van ahol kakás...) stb... ha nincsenek benn,akkor bemenni és elmosogatni a mosatlant,az ágyat megigazítani,ha úgy kívánja a helyzet,akkor felporszívózni,a mosdó áttakarítani... ilyenek...
nagyon hamar végezni lehet ezeken a szervíz napokon,ezért el kell mindent húzni (:
Nekem az vt,h az egyik szobába bekopogtam és egy idősebb (sztem francia) bácsi nyitott ajtót... megkérdeztem,h van-e vmire szüksége és mta,h csak kávét szeretne... vittem neki 2 ilyen Nescafe-t (kis tasakos) és kaptam (most figyeljetek) 4 fontot... elég komoly pénz (számunkra) borravalónak... úgyh tetszett ez a nap (:
de azért annyira nem is vt jó,mivel lassan telt és eleinte kényelmetlen vt,h most mi a vendégek személyes cuccait rakjuk rendbe?
Na m1... túléltük (:
Jah: és hétfőn meg találtam kicsivel több,mint 3 fontot ^^
Szóval... Kedd este elmentünk mosni a helyi mosodába... a Team Diner-ből lehet odamenni... és egész jól elvtunk (: Amíg mostunk,addig biliárdoztunk Baluval.. mondanom sem kell,h nem én nyertem :D Az első körben én nyertem... a második körben nagyon nagyon idő előtt leraktam a feketét és a harmadik körben már csak a fekete vt fönn és véletlenül rossz helyre ment le... úgy h :( :D de jó vt,mert elütöttük az időt és utána jó friss meleg ruhák vártak (:
Aztán hazajöttünk és lefeküdtünk aludni (:

1 megjegyzés:

  1. Ügyes vagy, csak udvariasan! Lehet hogy ezek azt extra money-k még jelentősen meg is szaporíthatják idővel a havi fizut?

    VálaszTörlés