2010. szeptember 13., hétfő

Szombat,Vasárnap (:

Ahoi!!!

Szombat:
DVD-zés vt a Road Map room-ban...ez a Nursery(gyerek megőrző féle..) mögött van,egy szoba,ahol 3 asztal vt,körben székekkel,az asztalokon plüss Sas és Kacsa (: tele csokival az asztal... tollakkal és jegyzettömbökkel... amikor bementünk,Julie2 várt minket és mta,h a hűtőben van üdítő,szolgáljuk ki magunkat... Sprite,Cola,Fanta...amit csak akarunk és amennyit csak akarunk :D tetszett mindenkinek ;D Elmta,h nem az alapján lettünk mi kiválasztva a sok jelentkező közül,mert h mi tudtunk takarítani...meg sem kérdezték ezt az interjún..hanem az alapján,h mennyire jó az angolunk,mennyire vtunk mosolygósak...mennyire vtunk udvariasak... azt nézték,h képesek leszünk-e arra,h a vendégekkel jók legyünk... (: szóval ez jó (:
Vetített nekünk ilyen személyes információ védelmével kapcsolatos filmet (kötelező megnéznünk...) meg ilyen baktériumosat... meg egy itteni vírussal kapcsolatosat... olyan a vírus,h egyszerre hánysz és hasmenésed van... elég kellemetlen :s és ezzel kapcsolatban,h mi a teendő és h kell eljárni ilyen helyzetekben... erre van az Oxive vegyszer,amivel le kell tisztítani minden olyat,amit megérint/megfog az ember...pl.: kilincs,villanykapcsoló stb.
Délben ingyen ebédet kaptunk a Team Dinerben (: úgyh a szombatot élveztük (:
Aztán délután lementünk a tenger partra végre :D így egy hét után... a víz nagyon koszos...de a part hangulatos (: jó sok képet csináltunk,fel is raktam Facebookra (:
Aztán hazajöttünk és elvtunk :D

Vasárnap: szabad nap vt... és konkrétan nem csináltunk semmit :D tömény vt a péntek és a szombat úgyh eldöntöttük,ez most jár :D :D :D

A mai napról majd sztem este írok (:
pusziiii

2 megjegyzés:

  1. Jó hely ez a Butlins... Csak így tovább, viselkedjetek rendesen.

    VálaszTörlés
  2. (: de még milyen jó (:
    Köszönjük,igyekszünk :P
    Rendben Papa (:
    puszi

    VálaszTörlés