2010. december 20., hétfő

Lincoln

Ismét rég írtam, tudom… de becs szó,h megint van mit mesélnem! (:
A legnagyobb és legjobb hír,h megyek haza végre 20 napra (: Január 6-án érkezem. (:
A másik jó hír (mondjuk az inkább nekem izgalmasabb) h amikor visszajövök Január 26-án,akkor pár napot Londonban leszek Carmennél (: Remélem,h nagyon jó lesz. (:
Voltunk Lincolnban (2x is :P). Azért mentünk,h várost nézzünk és nem,nem azért mentünk kétszer,mert akkora,h nem vt rá időnk,hanem azért,mert amikor először ott vtunk és megláttuk a csomó áruházat,meg a sok embert bennünk és az alacsony árakat és a szebbnél szedd ruhákat,cipőket,akkor valahogy a városnézésre nem maradt időnk. Szóval elhatároztuk, h majd visszamegyünk és megnézzünk a várost is. :D
Erre pedig az elmúlt hétvégén,vagyis vasárnap volt időnk. Reggel az egyik kedves munkatársunk kivitt minket a skegness-i buszállomásra, ahonnan másfél órás út vezet Lincolnba. Azért volt szükségünk a fuvarra, mert vasárnap reggel 9kor indult a buszállomásról a lincoln-i busz és hogy ezt elérjük nem lett volna busz Butlinsból be Skegnessbe. Szóval maradt lengyel kollégánk :D
Nagyon nagyon nagyon hideg volt…Bár tudom,h otthon is ilyen,sőt még hidegebb van,de nem vagyok én ennyire hozzászokva :D Szóval kb. 1 óra fagyoskodás után rájöttünk,h ha hátrébb ülünk és egyesével,akkor mind a 3unk lába tud melegedni. :D Szóval az utazás vége felé már éreztük a végtagjainkat.(:
Amikor odaértünk hirtelen azt sem tudtuk, h hol kezdjük. Természetesen a vásárlás is tervbe volt véve, mivel ha már ott vagyunk Lincolnban, akkor a Primark-ba be kell nézni, mivel jó cuccok,jó áron! (: De kezdetnek megmásztuk a hegyet… :D Bementünk a Katedrálisba. Még szebb volt nappal, mivel így látszódtak az ablakrajzok (vagy mik xD) és mivel egész jól sütött a Nap, szépen látszódtak a képek. Amikor múltkor voltunk ott, nem tudtunk hátra bemenni, mert alkalom volt, vagy mi, de most be tudtunk menni az orgona mögé, úgyh ott is tudtunk képeket csinálni. (: (Igyekszem feltenni a képeket Facebook-ra, de mostanában eléggé rossz a net, szóval nem tudom, h mikor sikerül…) Szóval Katedrális nappal kipipálva. Múltkor meg sem próbálkoztunk bemenni este a várba, mivel be volt zárva, de most ezt is megtettük. (: Ugyan 5 font volt, de nagyon is megérte! Felmentünk a várfalra, és amit lehetett, be is vettünk. ;) Gyönyörű volt a kilátás! Leírhatatlan, és mint tudjuk, a képek sem tudják visszaadni azt a látványt, sajnos! A várfalon belül pedig volt a régi börtön. Nem túl nagy, tehát ne képzeljen el senki egy visegrádi várbörtönt, de érdekes volt! Volt egy olyan helység, ami úgy nézett ki, mint egy kis templomterem, csak raboknak. Be is ültünk az egyik „cellába”. :D
Kis túránkat Lincoln Mc’Donalds-ában folytattuk, mivel eléggé korgott már a gyomrunk. Körülbelül 2 vagy több órát töltöttünk el a Katedrálisban és a várban. Úgyh le a hegyről, be a melegbe. (:
Aztán megtámadtuk a Primarkot. Ezt nem részletezném, a lényeg, h megvettem végre a ruhát, amit otthon a kedvenc partyhelyemen fel is fogok avatni!! :D
Utunkat megkoronáztuk egy Starbucks vaníliás krémmel és egy Rocky Road-dal (az első egy vaníliás lötty, a második pedig egy finom, bár számomra túl édes csokis süti). Szóval tartalmas napunk volt.
Az elmúlt idő alatt magunk mögött tudhatunk egy Magyar- Lengyel házibulit, amit mi rendeztünk, aminek a végeredménye a poroltónk hűlt helye lett. :D Mára már újból ott van egy poroltó, de kétlem, h ugyanaz. :D Egyszerűen másnap reggel azt vettük észre, h volt poroltó, nincs poroltó. Aztán érdekes módon 2 napra rá, az egyik lengyel, aki szintén ott volt szombat este, a „lakásunk” körül takarított vagy mit csinált és Balu otthon volt (szabin) és odaszólt neki a lengyel, h hallotta, h eltűnt a poroltónk –itt az a fura, h csak 1-2 magyarnak mondtuk, akikkel vasárnap találkoztunk, szóval lengyel tuti, h nem tudta, maximum úgy, h szemtanúja volt a poroltó eltűnésének :D- nem számít! A lényeg, h szolgáltatott nekünk egy másikat. Szóval már abból sem szenvedünk hiányt. :D
Eléggé tartalmas volt az az este, mivel a Security is kijött szólni, h hangosak vagyunk, szóval úgy döntöttünk, h inkább elmegyünk Summerlands-be, mivel nem kéne, h többször ránk szóljanak!
El is indultunk fél óra alatt, de a kb. 25 fős tömegből maradtunk 6-an vagy 7-en. Be is mentünk volna Sumer-be, de egy lélek sem volt ott. :D Szóval mentünk haza csicsikálni.
Rá egy hétre úgy döntöttünk, h mivel van még alkoholunk, valahogy el kéne fogyasztani, ha már megvettük, ezért összehívtunk pár magyart és tök jól elvoltunk. (: Csendes beszélgetős iszogatás. Tetszett. (: Bár a végére eléggé fáradt voltam.
A munkából kivettem pár fizetett szabadnapot, úgyh pihentem is otthon, de most már nagyon hiányzik az otthoni levegő. (: Igazándiból nem is a levegő, nem is Budapest maga (tehát nincs honvágyam!) Hanem a család, barátok!!! *.* Már nagyon, de nagyon várom a Januárt!!!
Szóval mindenki készüljön, nem sokára jövök!!!! ;)
Mára ennyi. Úgyis éppen a mosodában ülök és várom, h a ruháim megszáradjanak!
Remélem, h mindenki jól van otthon!
Sok puszi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése